marian morar
m install
nello construct

Trafic de droguri la Penitenciarul Gherla!

zamblau eugen

La Penitenciarul Gherla se fac verificări după ce polițiștii de la Antidrog au depistat mai multe plicuri cu scrisori care conțineau și droguri.

Procurori DIICOT şi polițiștii au efectuat vineri peste 20 de percheziții la domiciliu și 10 percheziţii în penitenciarele din țară, inclusiv Penitenciarul Gherla, într-un dosar de trafic de droguri.

Percheziţiile domiciliare au avut loc în judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Brăila şi în municipiile Bacău, Piatra Neamţ şi Roman, iar percheziţiile în penitenciare s-au desfăşurat la Bacău, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Galaţi, Gherla, Oradea, Brăila, Craiova, Drobeta Turnu Severin şi Poarta Albă.

Pe parcursul percheziţiilor s-au găsit 20.000 lei şi 7.350 euro, telefoane mobile, coli A4 impregnate cu substanţe cu efect psihoactiv, precum şi formulare tipizate pentru transfer sume de bani.

La sediul DIICOT Bacău au fost conduse în vederea audierii 7 persoane, iar la sediul DIICOT Giurgiu alte 3 persoane.

În cele două cauze, s-a dispus reţinerea a 6 inculpaţi, în cursul zilei de vineri urmând a fi sesizate instanţele de judecată cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv faţă de 8 inculpaţi (doi dintre aceştia, arestaţi preventiv în alte cauze).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2