marian morar
m install
nello construct

Tot ADEVĂRUL despre audiențele siteurilor locale! Iată datele!

zamblau eugen

Nu toate siteurile locale își fac publică audiența, adică valoarea numărului de cititori care se informează de pe siteul respectiv. Fie și-o ascund, fie beneficiază de nefuncționarea trafic.ro. TurdaNews este singurul site local 100% transparent, din punct de vedere al audienței.

În aceste condiții, cum se pot face comparații între audiențe?! Simplu: cu ajutorul siteul similarweb.com, care estimează (destul de corect) totalul vizitelor dintr-o anumită lună. Sunt prezentate date despre numărul de vizite (total visits), cât timp durează o vizită în medie (avg visit duration), care este rata de respingere a siteului din partea cititorilor (bounce rate) și câte pagini se citesc, în medie, pe vizită (pages per visit).

Evident, sunt și date despre proveniența cititorilor (țări), dar și despre demografie (audiența cititorilor pe categorii de vârstă) sau chiar modul în care cititorii au ajuns pe site (direct, prin motoare de căutare, de pe rețele sociale, cu ajutorul unor referințe etc). Însă, acestea sunt mai degrabă pentru cei care vor să analizeze în detaliu…

Ei bine, pe baza datelor publicate recent și aferente lunii septembrie 2023, situația audiențelor locale este următoarea (reprezentată grafic):

De altfel, TurdaNews este singurul site local care se ”bate” cu siteurile județene, din Cluj-Napoca, depășindu-le pe majoritatea dintre ele.

Datele pentru fiecare site în parte sunt următoarele:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2