marian morar
m install
nello construct

Teatrul Național de la Turda, la renumitul carnaval de la Veneția! (VIDEO)

zamblau eugen

Actorii Teatrului Național ”Aureliu Manea” din Turda au fost prezenți la Carnavalul de la Veneția, acolo unde au jucat piesa Hellequin! De menționat că teatrul din Turda a fost SINGURUL teatru din România prezent la acest festival de tradiție.

”Suntem în piața San Marco, din Veneția, este atât de plăcut să auzim vorbindu-se limba română, jucându-se în limba română. Sunt sute de spectatori, iar Teatrul Național Aureliu Manea din Turda joacă la Veneția. Este cu siguranță o experiență pe care nu o vom uita foarte curând.”, a transmis directorul Teatrului Național din Turda, Cătălin Grigoraș, într-unul din videourile realizate la fața locului.

Actorii turdeni au evoluat în celebra Piazza San Marco, dar și în Piața Campo Santo Stefano, cu cel mai proaspăt spectacol produs de instituția culturală turdeană. În total, au fost 6 reprezentații.

Înainte de a pleca spre Veneția, Cătălin Grigoraș managerul TNAMT a menționat că: “Este o mare bucurie să fii prezent, dar o și mai mare mândrie să joci în cel mai renumit carnaval din lume. Prezența la Carnavale di Venezia a Teatrului Național Aureliu Manea din Turda vine și încununează efortul depus în 2023 de acestă echipă minunată de actori și în același timp produce entuziasm la nivelul întregii comunități și nu numai. Vă mulțumim, dragi spectatori, că ne sunteți alături la fiecare spectacol pe care îl jucăm.”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2