Teatrul de vară…rămâne pe altă vară!

nello construct

Locuitorii din Câmpia Turzii nu au beneficiat nici în 2008 de teatru în aer liber. Acest an Departamenul de Cultură şi Sport a avut de suferit nişte modificări de ordin administrativ. Consilierul Petre Pop a fost înlocuit de actualul director administrativ  Mihail Corpodean. Acesta din urmă a început o reabilitare completă a teatrului de vară.

De la Consiliul Judeţean Cluj s-a primit o finanţare de 540 de milioane de lei pentru lucrările din prima fază. În acest an  s-a pus accent de lucrări privind tencuiala, podeaua, serviciile sanitare, iar pe anul următor pâna în luna aprilie se doreşte finalizarea lucrărilor ca pe luna mai să putem urmări primele spectacole în aer liber.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: