nello construct

Știrea Cititorului: Uite cum înșeală UPU Cluj oamenii! Câți bani trebuie să plătesc… (VIDEO)

Un turdean a postat pe grupul TurdaNews experiența de care a avut parte la UPU Cluj, spunând că așa înșeală instituția oamenii.

Mai exact, turdeanul a povestit că a fost nevoit să-și ducă soția la UPU Cluj cu mașina personală și a parcat în incinta instituției, dar plata pe care a trebuit să o facă a fost colosală.

Potrivit tichetului de parcare, turdeanul a intrat în parcare la ora 10:58 și și-a lăsat mașina acolo până la ora 15:17, iar suma pe care a trebuit să o plătească nu este deloc una infimă.

Bineînțeles, probabil mulți ne-am întrebat de ce a stat atât de mult la UPU Cluj, dar acesta ne-a oferit deja răspunsul, declarând că soția sa nu a fost preluată pentru analize nici la ora la care a făcut postarea.

De asemenea, tarifele pentru parcarea menționată sunt următoarele:

Primele 15 minute – gratis

Următoarele 60 de minute – 40 de lei/ora

După 60 de minute – 80 de lei/ora

„Uite cum înșeală UPU Cluj oamenii. Venind azi cu soția la urgență în Cluj (UPU) cu mașina personală la 10:58 până la 15:17. Câți bani trebuie să plătesc… Mai scump decât la Mall în Cluj. Și de ce am stat atâta timp? Pentru că nici la ora când postez eu nu a luat-o pentru analize, raze, etc” – a fost postarea turdeanului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: