Știrea Cititorului: Turdeanul cu simț civic, arată realitatea crudă! ”Se face curățenie, dar sunt needucați!” (VIDEO)

nello construct

Dorel Mihășan este un turdean mai în vârstă, care are un simț civic dezvoltat și de multe ori arată realitatea crudă, în situații pe care le întâlnește în drumurile sale.

Cel mai nou exemplu este un video care arată caracterul unor turdeni, care mănâncă semințe și aruncă pe jos cojile, deși coșul de gunoi este la câțiva metri de băncile pe care stau și își manifestă nesimțirea.

”Priviți aici, în parcul Horea, Cloșca și Crișan. Mai e ceva de comentat? Ieri dimineață s-a curățat, ieri dupăa-miază la fel, că azi e duminică. Ia priviți! Ce poți să mai comentezi, când coșul de gunoi este la doi metri?! Imbecilii, fără cei 7 ani de acasă! Și atunci, ce putem să spunem? Că nu se face curățenie în Turda? Ba se face! Dar nu se poate ține pasul în războiul ăsta cu toți needucații!”, a spus turdeanul, mâhnit.

Din păcate, problema devine una tot mai acută și îi afectează pe mulți turdeni. Probabil, autoritățile locale ar trebui să ia în calcul o campanie mai energică împotriva unor persoane de acest gen, care fac mizerie în parcuri (și nu numai!).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: