marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: Oamenii din Aiton nu mai au mijloc de transport în comun spre Cluj-Napoca

zamblau eugen

De circa o lună de zile, locuitorii din Aiton nu mai beneficiază de transport în comun spre Cluj-Napoca, via Rediu-Vâlcele. Mulți dintre ei făceau naveta pentru a merge la muncă, iar acum au fost lăsați cu ochii în soare.

Ruta respectivă era un traseu gestionat de Consiliul Județean Cluj și au mai fost probleme de acest gen. În ultima perioadă, s-a discutat și despre soluția organizării traseului în cadrul zonei metropolitane Cluj-Napoca, din care face parte și comuna Aiton. Însă, concret, încă nu există o soluție viabilă, care să fie pusă în aplicare.

”Vreau să vă aduc la cunoștință că în comuna Aiton lipsește cu desăvârșire, de la începutul anului, transportul public în comun spre Cluj, afectat fiind și satul Rediu. Vreau să-l întreb pe această cale pe dl primar din ce să plătim taxele, dacă oamenii rămân fără servici. Știu că o să-mi răspundă că a înmânat documentația domnului primar Emil Boc și așteaptă răspunsul dumnealui pentru a se introduce transportul metropolitan. Dar până când va primi răspunsul, oamenii cu ce merg la lucru?

Știu doar că la sfârșitul anului trecut era incertă situația cu privire la licența de transport. Motivele nu le cunosc. Cert este că nu avem nici un orizont de timp când, cine și cum va asigura transportul.

Se pasează responsabilitatea pe transportul metropolitan. Am mai fost în situația asta și cu un an în urmă. Nu știu cine poartă vina pentru situația de față. Știu doar că sunt oameni plătiți din bani publici să găsească soluții la probleme. Să anticipeze și să ia măsuri, ca să nu se întâmple.

Nu toți dețin auto, permis. Vrem să reducem poluarea, dar…”, ne-a transmis o persoană din Aiton.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2