marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Duceți gunoiul, nu-l mai lăsați pe scara blocului!”

zamblau eugen

O turdeancă spune că locatarii unui imobil de pe strada Aviatorilor „uită” să ducă gunoiul cu zilele și-l lasă în fața ușii până miroase tot blocul.

„Merg des la bunica, str AVIATORILOR, bloc cu o scară, și mereu la intrare. în multe apartamente, sunt depozitați sacii menajeri plini și supraîncărcați, culmea este ca uneori stau câte 12 ore sau mai mult. Proprietarii merg -vin, intra-ies pe ușă, dar nu își duc gunoiul menajer, ceea ce mi se pare o enigma. Ori sfidează vecinii-locuitorii, ori intenționat împrăștie mirosuri și poate microbi, sau nu au loc în propria casă de atâta gunoi ,,,,,de ce nu-și păstrează la ei in fața ușii în interior gunoiul nedus? Cine are datoria să-i avertizeze? Conștiința proprie sau instituții de sănătate publică?” spune Doriana.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2