WhatsApp Image 2020 11 10 at 10.39.07

Știrea Cititorului: Când se vor apuca să pună dale sau ce se pune în Piața Romană, că au fost decopertat totul și au lăsat de izbeliște?

Un cititor ne-a sesizat faptul că în zona Piața Romană s-a decopertat trotuarul, însă deocamdată nu se continuă cu punerea noilor dale, zona fiind un pericol pentru pietoni, care crează și un disconfort, având în vedere că se apropie ploile.

”Nu aveti cumva stire de cind se vor apuca sa se puna dale sau ce se pune in Piata Romana, ca au fost decopertat totul si au lasat de izbeliste? Acolo e dezastru mai ales in fata magazinul Nisan. Un capac de canal a fost miscat din loc si o batranica, intr-o seara, era sa cada. Nu aveti posibilitatea de a va adresa autoritatilor, mai ales ca in zona este o instituitie publica, POLITIA si POLITIA locala, si daca vor veni ploile cum este anuntat, va fi un noroi pina la glezne si totusi este o zona centrala din oras”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

WhatsApp Image 2020 11 10 at 10.39.02

Comentarii

ULTIMELE articole: