m install
nello construct

Sărbători în lanţ la Ceanu Mare

floris

De câteva săptămâni în comuna Ceanu Mare parcă s-a instaurat doar buna înţelegere şi buna dispoziţie. A fost un moft al primarului să treacă prin fiecare sat şi să organizeze „Fiii Satului”, iar oamenii au apreciat efortul pe măsură. Comuna Ceanu Mare continuă să fie la fiecare sfârşit de săptămână în sărbătoare.

Primarul Virgil Păcurar se ţine de cuvânt şi organizează în fiecare sat serbări câmpeneşti care atrag fiii satului spre locurile natale. La Ceanu Mare era normal să se încheie turul comunei şi aşa s-a şi întâmplat. Aici este ridicat unul dintre puţinele monumente închinate victimelor comunismului. Ca atare s-a ţinut o slujbă de pomenire şi un parastas în memoria celor care s-au opus regimului comunist şi au plătit cu viaţa.

La manifestări a fost prezent şi viceprimarul Turzii, Mircea Irimie, cel care a adus mesajul de bine al turdenilor, dar şi o coroană de flori pentru eroii locului.

Spectacolele folclorice au încheiat ziua şi sătenii din Ceanu Mare deja aşteaptă 2009 pentru a sărbători din nou.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: