m install
nello construct

Spectacol gratuit la Teatrul de Păpuși „Puck”

floris

Duminică, 3 iunie, cei mici, alături de părinți și bunici sunt așteptați la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca de la ora 12.00, la spectacolul cu intrare gratuită „Croitorașul cel Isteț”, în regia Emiliei Nechita. 

 

„Croitoraşul cel isteţ” este una dintre cele mai populare spectacole ale Teatrului „Puck”. A avut premiera în urmă cu 10 ani, timp în care s-a bucurat de mare succes la public şi în cadrul multor festivaluri.

Descoperindu-şi puteri nebănuite, „că doar nu e puţin lucru să omori şapte muşte dintr-o lovitură”, croitoraşul pleacă în lumea largă pentru a se lăuda cu isprava lui. Şi cum fapta de vitejie îi era pe măsura staturii, aflat în încercarea de a se întrece în putere cu Uriaşul Bebe şi Marele Uriaş, realizează că adevărata lui forţă stă în ascuţimea minţii. Astfel, el le spune el bucuros tuturor celor care îi ies în cale pe drumul de întoarcere către casă: în viaţă nu contează înălţimea, ci contează isteţimea!

Regia este semnată de Emilia Nechita, iar distribuția este alcătuită din Adina Ungur/Laura Corpodean și Robert Gutunoiu/Andreea Bolovan.

Spectacolul va avea loc de la ora 12.00, iar intrarea este gratuită. Evenimentul face parte din manifestările din seria Zilei Naționale a Suediei, organizate de Camera de Comerț Româno-Suedeză.

Din motive obiective, reprezentația anunțată pentru ora 11 se anulează.

Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 11, este programat spectacolul „Puck și ceilalți”/ „Puck és a többiek”, spectacol alcătuit după texte de Shakespeare, Charles şi Mary Lamb, organizat în colaborare cu Asociaţia „Copacul Vieţii”. 6 marionete şi 11 roluri prind viaţă în interpretarea Rozáliei Rekita şi a lui Áron Kötõ, actori şi regizori ai spectacolului. Textele, păpuşile şi scenografia: Rozália Rekita.

Spectacolul se joacă în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de 8 ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: