nello construct

Solidaritate la Cluj! Comemorare pentru victimele din Fâșia Gaza. „Ne plângem morții, dar continuăm să luptăm pentru cei vii”

Din dorința de a-și exprima solidaritatea față cei care acum trec prin niște momente cumplite, clujenii vor organiza o comemorare pentru victimele din Fâșia Gaza.

Prin urmare, astăzi, 19 Noiembrie, de la ora 14.00, clujenii sunt așteptați la Monumentul Memorandiștilor de pe Bulevardul Eroilor pentru a comemora victimele războiului din Fâșia Gaza, evenimentul fiind intitualt „Ne plângem morții, dar continuăm să luptăm pentru cei vii” și este organizat de organizația politică PalestineSolidarity.CJ.

„Ne aflăm într-un moment istoric în lupta palestiniană pentru eliberare. Brutalitatea celui mai nou atac asupra Fâșiei Gaza a adus milioane de oameni în stradă în întreaga lume, cerând comunității internaționale să tragă la răspundere ocupația sionistă. Este important să amplificăm vocea palestinienilor oriunde am fi și să chestionăm implicarea propriilor țări în susținerea indirectă a ocupării israeliene.

În același timp este important să reamintim tuturor că victimele bombardamentelor nu sunt simple numere, ci oamenii care au avut o familie, ambiții și vise. Vrem să folosim acest moment pentru a ne arăta solidaritatea față de comunitatea palestiniană, față de cei care au pierdut rude și prieteni în ultimele săptămâni, și să le reamintim că nu vom ceda și că vom continua să susținem lupta poporului palestinian până la final”, arată organizatorii, care au subliniat că nu este vorba de un protest.

NU este un protest! FĂRĂ mesaje politice!

De asemenea, organizatorii îi roagă pe cei care vor să participe să nu aducă pancarte sau flyere cu mesaje politice, ci doar să aducă poze si mesaje cu numele victimelor, lumânări și steaguri palestiniene.

„Dacă există provocări din partea trecătorilor, vă rugăm să nu răspundeți; Dacă sunteți hărțuiți de poliție, vă rugăm să ne anunțați sau să ne scrieți. Solidaritate cu poporul palestinian!”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: