Salina Turda și-a stabilit programul pentru minivacanța de SF. Maria. E deschis până la ora 19

nello construct

Reprezentanții Salinei Turda anunță că obiectivul va avea un program normal de funcționare în perioada minivacanței de SF. Maria.

Cu alte cuvinte, salina, va fi deschisă între orele 9-19, cu ultima intrare la ora 18.

„Dragii noștri vizitatori, cu mare bucurie vă anunțăm că, în perioada minivacanței formate cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, vă așteptăm la Salină!

Salina Turda rămâne deschisă pe întreaga perioadă de sărbătoare, în programul de vară pe care îl știți deja: zilnic, între orele 09.00 – 19.00 cu ultima intrare la ora 18.00!

Descoperiți magia unui loc impresionat, care copleșește prin spectaculozitatea sa!” este mesajul administratorilor salinei.

Reamintim că Salina Turda este destinația preferată a turiștilor din întreaga lume.

Este plin sezon estival și turiști din toate colțurile lumii vin să vadă frumusețea salinei turdene. O bună parte din participanții la festivalul UNTOLD, au vizitat și Salina Turda rămânând impresionați de frumusețea și unicitatea locului.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: