salina turisti

Salina Turda prin ochii celor de la TF1!

Reporterii televiziunii franceze au realizat un material de prezentare a parcului de distracție subteran.

Prin lentila camerelor de filmat, Salina se dezvăluie turiștilor francezi drept una din cele mai spectaculoase atracții ale Europei, care le ofera turiștilor nenumărate posibilități de petrecere a timpului în subteranul de o frumusețe unică!

Reamintim că de Rusalii au fost 10.000 de turiști la Salina Turda. Practic a fost stabilit  un nou record de vizitare al Salinei Turda în minivacanța de Rusalii. Peste 10.000 de turiști, veniți din toate colțurile lumii, au preferat să-și petreacă weekend-ul prelungit în cel mai frumos loc subteran.

Pe 15 iunie, Salina Turda a anunțat și noile tarife de vizitare a obiectivului

Biletul de intrare este 50 de lei pentru adulţi în timpul săptămânii, respectiv 60 de lei sâmbăta și duminica. 30 de lei vor achita atât pensionarii, cât și copiii, elevii sau studenții. Programul de funcționare va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:00-17:00, ultima intrare la ora 16:00.

Grupurile de cel puțin 50 de persoane vor plăti 1000 de lei pe oră, pentru vizitele în afara programului. De asemenea, ghidul va costa 100 de lei.  Staționarea în parcare va costa 5 lei pe oră.

Important de reținut este că pensionarii trebuie să prezinte un cupon de pensie și actul de identitate, elevii și studenții vor prezenta carnetul sau legitimația vizată la zi. Cei care se încadrează în categoria copii, trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 3-18 ani, iar cei sub 3 ani beneficiază de intrare gratuită.

Citește și: 

De astăzi, Salina Turda practică noi tarife

Vezi reportajul televiziunii franceze despre posibilitățile de petrecere a timpului liber din Salina Turda:

https://www.lci.fr/evasion/video-roumanie-un-parc-d-attractions-a-120-metres-sous-terre-2190791.html

Comentarii

ULTIMELE articole: