Răzbunarea şoferilor Bechtel: au blocat Iara!

nello construct

După ce localnicii din Iara au blocat ieri drumul, interzicând accesul camioanelor Bechtel, în cursul zilei de azi camionagii au blocat şi ei accesul în localitate, timp de două ore. Protestul s-a declanşat după ce şoferii au aflat că Poliţia vrea să verifice tonajul camioanelor, iar în cazul în care nu corespunde să le indice şoferilor să folosească drumul de aliniament. Ba mai mult, amenzile pentru supraîncărcarea camioanelor variază între 2.000 şi 8.000 de lei.

Conform unor surse, au fost amendat circa 5 camioane. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, turdeanul Radu Bica, care a fost prezent ieri la protestul localnicilor din Iara, le-a promis acestora că situaţia se va rezolva prin controale frecvente asupra greutăţii camioanelor şi a traseului pe care fac transportul.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: