m install
petlinii
nello construct

Rugby: Șoimii Câmpia Turzii și RC Șoimii Turda au participat la Turneul Național de Rugby pe Plajă „Oval Beach Diamond Constanța 2022”! (FOTO)

floris

Echipele de rugby de la CS Șoimii Câmpia Turzii și RC Șoimii Turda au participat în perioada 20-26 iunie la un stagiu de pregătire la mare dar și la Turneul Național de Rugby pe Plaja ” Oval Beach Diamond Constanța 2022″.

„A fost o perioadă de pregătire intensă cu două antrenamente pe zi, unul tehnico-tactic și altul fizic. Sportivii au făcut față destul de bine antrenamentelor pe nisip, însă mai grele au fost cele fizice.

Copii au avut parte de surprize pe tot parcursul acestui stagiu de pregătire. În primul rând, antrenoarea fetelor, Diana Ursu, după ce s-a întors de la lotul național al Republicii Moldova, a venit în cantonamentul de la mare alături de echipă. La unul dintre antrenamente a participat si Alex Tigla, demiul echipei CSM Baia Mare, care a fost convocat la echipa națională a României pentru meciurile test cu Uruguay din această vară, iar pe această cale ii mulțumim că a acceptat invitația noastră de a fi alături de copii la un antrenament.

Toate echipele participante au primit invitații din partea organizatorilor la Aqua Magic, copiii au mai vizitat Delfinariul din Constanța, dar și parcul de distracții din Satul de Vacanță din Mamaia.

În cele două zile în care s-au desfășurat jocurile atât fetele cât și băieții au avut prestații bune și foarte bune. Am jucat și meciuri amicale cu fetele de la CSM București, cu fetele de la CSM Alba-Iulia, iar cu echipa U14 băieți am jucat cu CSM Sibiu și cu o selecționată de fete din Moldova.

Duminică, în ultima zi a competiției, fetele au avut o evoluție foarte frumoasă, în primul meci cu echipa de U14 băieți din Suceava, meci terminat la egalitate 15-15. În această partidă, placajele și pasele date de fetele noastre au fost la înălțime, demonstrând astfel că au evoluat foarte mult.

Al doilea meci, cu fetele din Alba-Iulia, a fost unul aprig disputat, doar că experienta fetelor de la Șoimii și-a spus cuvântul. În repriza secundă am făcut o selecționată cu fetele din Moldova, dar și cu o parte din fetele începătoare, iar sportivele din Alba-Iulia au profitat de acest lucru și au câștigat această repriză.

La festivitatea de premiere toate echipele participante au fost premiate, cât și antrenorii. Mulțumesc pe această cale organizatorilor, dar în special domnului Costi Gheară, pentru sacrificiile făcute în organizarea acestui frumos turneu. Îi mulțumesc și domnului Cristian Dumitrescu, pentru toate preparatele gustoase pe care le-am servit la restaurantul dânsului, dar și părinților pentru susținerea acordată copiilor care au participat la acest stagiu de pregătire.

Nu în ultimul rând vreau să îi mulțumesc Dianei Ursu, pentru pasiunea și sacrificiul făcut pentru a fi alături de fete în cantonamentul de la mare”, ne-a declarat antrenorul Valentin Fetiță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: