marian morar
m install
nello construct

Rotary Câmpia Turzii – activitate bogată în 4 luni de la înființare

zamblau eugen

Clubul “Rotary Campia Turzii” , infiintat in 6 septembrie 2014 a organizat pana in decembrie 2014 o serie de actiuni cu scop caritabil menite sa sprijine conditiile de viata ale semenilor nostri.

In acest sens, evenimentele semnificative derulate au fost: Aprovizionarea cu legume si fructe pentru iarna, beneficiarii fiind 10 familii din Campia Turzii Organizarea Balului de Caritate care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru Asociatia “ Autism – Campia Turzii”. Suma donata va fi utilizata pentru amenajarea si dotarea unei camera senzoriale care optimizeaza conditia celor 20 de copii ce apartin acestei asociatii si, pe viitor, si a copiilor care au alte tipuri de dizabilitati.
Ca urmare a obtinerii de noi fonduri, am derulat inaintea sarbatorilor de iarna o alta actiune cu scop caritabil ai carei beneficiari au fost copii cu dizabilitati de la “Centrul Carine Campia Turzii”, acestia primind tablete si rechizite. Tot in aceasta actiune au fost inclusi semeni ai nostri din comuna Luna (adulti si copii) care, in urma identificarii problemelor pe care le au, au beneficiat de alimente, aparate de incalzit si echipamente sportive.
Un alt proiect demarat anul acesta “Si tu poti fi lider”, obtinut in urma unui concurs de proiecte si sustinut financiar de “ Cercul de donatori de Cluj” va fi implementat pe parcursul a 5 luni, incepand cu ianuarie 2015. Beneficiarii acestui proiect sunt 24 de liceeni de la Liceul Teoretic “Pavel Dan” si Colegiul Tehnic “ Victor Ungureanu”.
Multumim tuturor celor care au facut posibila realizarea acestor activitati prin implicarea lor in finantarea , organizarea si reusita lor.
Clubul Rotary Campia Turzii va doreste Sarbatori Fericite si va transmite mesajul increderii in capacitatea oamenilor de a aduce bucurie si ajutor semenilor.

Laurentiu Bondor,
Presedinte Club Rotary Campia Turzii

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2