m install
nello construct

Roland vrea să furnizeze alimente elevilor clujeni

floris

Trei zile până la începerea anului şcolar. Dacă până acum au fost părei pro şi contra, în privinţa programului “ Laptele şi cornul”, copii fiind în pericol să nu mai primescă aceste alimente, iată că lucrurile intră pe făgaşul normal. Ieri au fost depuse patru oferte pentru produsele de panificaţie, printre aceastea fiind şi firma Roland, aparţinând turdeanului Mircea Irimie.

 

Astfel,  SC Bamm Impex SRL din Cluj-Napoca, Roland Impex din Turda, Vel Pitar din Râmnicu-Vâlcea şi SC Sompan SA şi-au manifestat interesul de a asigura elevilor produsele alimentare distribuite în toate oraşele din ţară. Reprezentanţii Comisiei de licitaţie din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) au anunţat că judeţul a fost împărţit în mai multe zone, care se licitează separat, în funcţie de opţiunile fiecărei firme.

 

„Se licitează în mai multe loturi. Lotul unu include municipiul Cluj-Napoca, Huedin şi comunele arondate, din lotul doi fac parte Turda, Câmpia Turzii şi comunele arondate,iar lotul trei reprezintă Dej, Gherla şi comunele arondate. Toate cele patru oferte au fost acceptate pentru etapa de licitaţie electronică, având în vedere că nu a fost depăşit termenul limită şi nu lipseau nici garanţiile de participare”, a declarat pentru Informaţie de Cluj unul din membrii comisiei de licitaţii. Potrivit membrilor comisiei de licitaţie, cel mai important criteriu în desemnarea câştigătorului îl reprezintă cel mai mic preţ menţionat în oferta financiară, pentru produsele care vor fi acordate elevilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: