m install
nello construct

Restricţii de circulaţie

floris

Traficul din centrul Turzii va fi fluidizat de noile semafoare introduse în zonă. Cel puţin aşa speră reprezentanţii poliţiei rutiere, care vor acorda şi sancţiuni celor care nu respectă noile semne de circulaţie introduse în centrul Turzii. Subcomisarul Alexandru Băl, şeful poliţiei rutiere din Turda a declarat pentru Radio Transilvania că de la introducerea semafoarelor în vecinătatea statuii lui Avram Iancu, toate autovehiculele care circulă dinspre primărie înspre Turda Nouă, nu mai au voie să facă virajul la stânga înspre strada George Coşbuc.

Avizaţi sunt în special taximetriştii! Cei care vor să intre pe Coşbuc sau doresc să întroarcă să mergă înspre Micro, trebuie să efectueze virajul prin spatele bisericii, trecând pe lângă teatrul municipal. “Am luat măsura pentru a fluidiza circulaţia, având în vedere că s-a pornit şi semaforizarea. Decât să mai ocupăm încă o bandă de mers, considerăm că nu este aşa greu să se mai deplaseze încă 50 m, iar fluenţa va avea de câştigat”, este de părere Băl. Cu toate acestea şoferii ignoră semnul “interzis virajul la stânga” amplasat cei drept între copacii din părculeţ, pe motiv că nu-l văd sau pur şi simplu nu vor să ţină cont de el! Poliţia rutieră consideră că şi-a făcut treaba, aşa că va acorda şi sancţiuni celor care nu respectă regulile de circulaţie…

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: