marian morar
m install
nello construct

Radu Nechita: „Am creat loc de muncă pentru fiul meu, e o problemă?”

zamblau eugen

Directorul societăţii Domeniul Public Turda SA a făcut o declaraţie şocantă jurnaliştilor de la TVR Cluj, care au pornit şi ei pe urmele dezvăluirilor făcute de site-ul TurdaNews (Directorul RADP, Radu Nechita, încasează bani din societate pe numele fiului) şi au ajuns la concluzia că există, într-adevăr, probleme la societatea condusă de Nechita!

 

Astfel, directorul ITM Cluj a declarat că va face o anchetă la societate ca să verifice modul în care au fost daţi afară soţii Claudia şi Liviu Dărăban, care au făcut obiectul unei ştiri şi la postul tv Realitatea Cluj. Ba mai mult, juristul ITM Cluj, Mircea Ganga, a declarat foarte clar că Radu Nechita nu putea să concedieze două persoane din aceeaşi familie! Cu alte cuvinte: A FĂCUT UN ABUZ!

 

Cu atât mai mult cu cât, intervievat pe aceeaşi problemă, primarul Tudor Ştefănie a spus că nu cunoaşte să se fi făcut disponibilizări la Domeniul Public (cum susţinuse Nechita!) şi că membrii Consiliului de Administraţie al societăţii nu au informat Consiliul Local despre aşa ceva sau că ar fi probleme la fosta regie, transformată în societate comercială pe acţiuni.

 

TurdaNews a atras atenţia încă din 27 septembrie asupra situaţiei societăţii Domeniul Public Turda SA, unde consilierii trebuie să facă urgent o anchetă şi trebuie să-l ia la întrebări pe directorul Radu Nechita.

 

Însă, cea mai scandaloasă declaraţie a fost făcută în ceea ce priveşte angajarea propriului fiu, în urmă cu mai mulţi ani de zile (fără ca nimeni să ştie!), situaţie care a fost dezvăluită de ziarul online TurdaNews şi de săptămânalul local Ziarul AS. Citiţi ce a declarat Radu Nechita pentru TVR Cluj: „Cum am creat pentru familia Dărăban loc de muncă, când s-a putut, am creat şi pentru fiul meu, e o problemă?!”. Însă, Liviu Dărăban susţine că directorul Radu Nechita nu „a angajat familia Dărăban”, aşa cum a afirmat reporterului de la TVR Cluj. „Domnul Nechita a venit la regie în 1990. Eu, la vremea respectivă, aveam deja 8 ani vechime şi eram vice-lider de sindicat. Datele astea se pot verifica, foarte simplu. Chiar am intervenit pe lângă oameni, că erau unii care nu-l doreau. S-a făcut atunci o listă, semnată de majoritatea angajaţilor, cum că nu-l vor pe Nechita. Lista a fost semnată chiar şi de doamna de la Personal”, a spus Liviu Dărăban.

 

Referitor la cercetarea sa de organele abilitate, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a confirmat faptul că Poliţia Turda are un dosar în cercetare cu privire la unele persoane din conducerea societăţii Domeniul Public Turda SA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2