marian morar
m install
nello construct

PSD Cluj a stabilit candidații la Primăria Turda, Dej, Gherla și Huedin

zamblau eugen

Organizația județeană a PSD și-a stabilit candidații pentru alegerile locale din acest an la majoritatea primăriilor din județ.

Dilema nu a fost încă rezolvată la Câmpia Turzii și Cluj-Napoca, nici la șefia consiliului Județean Cluj nu se știe încă cine va candida.

Astfel, au fost validați candidații pentru Turda – Răzvan Ciortea, Dej – Mircea Biban, Gherla – Vasile Băgăcean, Huedin – Oana Goga, și pentru comunele din județ, cu mici excepții.

Au rămas, însă, trei necunoscute, și anume candidații pentru Primăria Cluj-Napoca, Câmpia- Turzii și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, care urmează să fie stabiliți cel târziu până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Într-o atmosferă plină de energie și determinare, echipele partidului PSD Cluj s-au adunat într-o întâlnire crucială pentru a discuta direcția de acțiune și planurile de guvernare la nivel local. Cu toții și-au adus contribuția, aducând idei proaspete și soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor comunităților din județ.

De la infrastructură la programe sociale și economice, fiecare aspect a fost analizat cu atenție și pasiune, demonstrând angajamentul PSD Cluj față de îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Prin dezbateri constructive și colaborare, am reușit să conturăm un plan solid care să reflecte valorile și interesele comunitățiilor noastre, consolidând astfel echipa de partid și pregătindu-ne pentru viitoarele provocări politice și administrativ-locale” transmite PSD Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2