PSD Câmpia Turzii şi-a reconfirmat conducerea

nello construct

Azi a avut loc Conferinţa Extraordinară a PSD Câmpia Turzii. Cu această ocazie, social-democraţii din Câmpia Turzii şi-au reconfirmat conducerea locală, preşedinte fiind Marius Bordea. Acesta şi-a dat demisia după alegerile locale din luna iunie, când PSD a fost al doilea partid din municipiu, după ce 8 ani a condus scena politică. Totodată, social-democraţii au lansat un apel la unitate şi au atacat modul de a face politică al PD-L.

Marius Bordea, care a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Câmpia Turzii, a evidenţiat faptul că PSD s-a dovedit o adevărată peipinieră pentru scena politică locală. El a făcut referire la faptul că primarul, viceprimarul, precum şi 6 consilieri de la alte formaţiuni politice, provin din rândurile social-democraţilor.

În luarea sa de cuvânt, Florin Cuc a atacat PD-L pentru modul în care a înţeles să facă politică a nivel local, acuzându-i pe democrat-liberali că au trecut la „vânătoarea politică”. El a dat ca exemplu un membru de partid, Cristian Maier, care ar fi fost mutat dintr-un loc în altul la Compania de Apă de către noul director, Alexandru Sabău (PD-L), singura sa vină fiind că „a lipit afişe ale PSD în campanie”, după spusele lui Cuc.

Cu această ocazie, social-democraţii au încercat o mobilizare a organizaţiei locale, printr-o revigorare care să asigure un scor bun la alegerile parlamentare. Chiar dacă nu s-a spus clar, mai mulţi vorbitori au dat de înţeles că deputatul Vasile Soporan, prezent şi el la Câmpia Turzii,va candida în colegiul electoral care cuprinde municipiul.

Cei prezenţi în sală au reconfirmat Consiliul Municipal PSD, din care fac parte 43 de persoane şi Comitetul Executiv, compus din 15 persoane. Din Comitetul Executiv fac parte: Marius Bordea – preşedinte, Daniel Armenean – vicepreşedinte, Niculina Calceu – vicepreşedinte, Augustin Coman – vicepreşedinte, Florinel Cuc – vicepreşedinte, Gheorghe Matei – vicepreşedinte, Petre Pop – vicepreşedinte, Eugenia Popa – vicepreşedinte, Dorina Sărmăşan – vicepreşedinte, Ioan Tulai – vicepreşedinte, Ionel Isac – secretar, Mircea Pitic – trezorier, Rodica Negrescu – membru, Cristian Maier – membru, Florin Popescu – membru.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: