Profesorii sunt nemulţumiţi şi ameninţă cu greva

nello construct

Sindicatul Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean (SLIPC) anunţă că membrii săi vor purta la începutul anului şcolar un ecuson care sa atragă atenţia asupra solicitării de majorare a salariilor cu 50%. Într-un comunicat remis presei, conducerea sindicatului precizează că această măsură va arăta “părinţilor şi comunităţii că interesele dascălilor coincid cu cele ale beneficiarilor serviciilor din învăţământ”.

 

Ei mai precizează că au nevoie de solidaritate socială. Majorarea salarială solicitată de dascăli este văzută şi ca o metodă de a convinge cadrele didactice să nu părăsească sistemul. Salariile cadrelor didactice s-au majorat în acest an, prin indexări, cu 17%. Ei au beneficiat de o majorare de 10% în luna ianuarie şi de o majorare de 7% în luna aprilie, urmând ca în octombrie salariile să se majoreze cu încă 6%. Aceste indexări nu îi mulţumesc însă pe dascăli.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: