marian morar
m install
nello construct

Primele de 1.500 de lei pentru cadrele didactice vor fi acordate luna aceasta

zamblau eugen

Vești bune pentru angajații din învățământ. Luna aceasta vor primi prime între 500 și 1.500 de lei, potrivit ultimelor declarații făcute de Ministrul Educației, Ligia Deca.

„Cel mai important moment de astăzi (luni – n.r.) – întâlnirea de la Guvern cu reprezentanții sindicatelor, în care am reconfirmat, împreună cu membrii executivului, angajamentele luate: în această lună se vor acorda prima de carieră didactică în valoare de 1500 de lei pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar și prima de carieră profesională pentru personalul nedidactic, în valoare de 500 de lei”, a spus aceasta, potrivit Știri de Cluj.

Un alt subiect pe masa Ministerului Educației a fost îndreptarea inechităților în salarizarea directorilor.

„Am stabilit astăzi că vom relua, la Ministerul Educației, discuțiile cu reprezentanții federațiilor sindicale pentru a identifica împreună mijloacele concrete în vederea rezolvării cât mai rapide a acestei inechități. De asemenea, voi face tot ceea ce ține de mine pentru ca anga jamentele privind creșterea salariilor în învățământ să fie respectate”, mai spune Deca, potrivit sursei citate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2