marian morar
m install
nello construct

Primăria Turda: vă mulțumim pentru susținerea pe care ne-ați arătat-o în organizarea evenimentului de inaugurare a Sălii Polivalente Turda Arena (VIDEO)

zamblau eugen

Primăria Turda a postat un mesaj de mulțumire pentru partenerii din Terapia pentru susținerea în organizarea evenimentului de inaugurare a Sălii Polivalente Turda Arena.

„Dragi parteneri, vă mulțumim pentru susținerea pe care ne-ați arătat-o în organizarea evenimentului de inaugurare a Sălii Polivalente Turda Arena.

Ne manifestăm profunda gratitudine față de voi, oamenii din Terapia, cei care ați reușit să priviți în perspectivă și v-ați manifestat intenția de a investi în organizarea unui eveniment, care a depășit toate așteptările culturale, sportive și sociale.

În momentul în care ne-am decis să organizăm un eveniment grandios, având ca bază activitățile sportive, ne-am dorit să avem parteneri de încredere alături de care să implementăm un stil de viață sănătos la nivelul comunității turdene.

Gândim în unanimitate și considerăm că menținerea unei stări bune de sănătate a cetățenilor depinde foarte mult de grija şi de interesul pe care îl acordăm acestora de-a lungul vieţii noastre.

Aşadar, stimate partener, ne simțim onorați că ați crezut și ați investit în dezideratul nostru: prosperitatea vieții comunității turdene.” – a transmis Primăria Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2