nello construct

Primăria Turda continuă seria „Așa NU”. De data aceasta, mai multe indicatoare rutiere au fost „ținta” turdenilor

Mai multe indicatoare rutiere au fost distruse de persoane necunoscute în municipiul Turda, la intersecția străzilor Cucului și Spiru Haret.

Primăria Turda atrage atenția turdenilor pe rețelele de socializare asupra acestor acte de vandalism care intră în seria „Așa NU”.

Între timp, echipele de la Domeniul Public au intervenit cu reparațiile necesare în zona respectivă.

„Însă, credeți că este civilizat comportamentul acestor cetățeni care au vandalizat semnele rutiere? Este mai mult decât evident că distrugerea lor a fost una intenționată, din moment ce s-au găsit nu unul, ci chiar TREI indicatoare rupte.

Pe această cale, amintim că distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare, în mod intenţionat, a indicatoarelor, semafoarelor, amenajărilor rutiere se pedepseşte conform legii nr. 286/2009 din 17 iulie 2009, art. 253, privind Codul Penal.

În cazul în care surprindeți astfel de situații vă rugăm să anunțati Poliția Locală la numărul de telefon: 0264317303 sau pe WhatsApp   0756122070.”, transmite Primăria Turda pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: