Primăria Câmpia Turzii achiziționează uniforme noi pentru polițiștii locali

nello construct

Primăria Câmpia Turzii anunță că intenționează să achiziționeze uniforme de serviciu pentru Poliția Locală, valoarea totală estimată a achiziției ridicându-se la 11.746 lei.

Operatorii economici interesați sunt așteptați să depună oferte, până în 4 august 2023, criteriul de atribuire fiind ”prețul cel mai mic”.

Conform caietului de sarcini al achiziției, se vor achiziționa: pantalon costum iarnă (9), șapcă pentru costum de iarnă (4), cămașă mânecă lungă (4), cămașă-bluză cu mânecă scurtă cu bandă la terminație (6), cămașă-bluză cu mânecă lungă cu bandă la terminație (3), pulover (2), scurtă de vânt cu mesadă detașabilă (2), scurtă de vânt tip geacă verde-reflectorizantă (3), bluzon costum de intervenție vara (3), pantaloni costum de intervenție vara (5), emblemă coifură (4), ecuson pentru mânecă (30), epoleți și însemne distinctive de ierarhizare (6 seturi), tricou polo (12), pantofi de vară (1), pantofi de iarnă (1).

Alte detalii sunt AICI.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: