Polițiștii din Câmpia Turzii au derulat activități de educație rutieră pentru copiii din Frata!

nello construct

Ieri, 10 August 2023, polițiștii din Câmpia Turzii s-au deplasat la Frata, unde au derulat activități de educație rutieră pentru aproximativ 30 de elevi.

La data de 10 august a.c., în intervalul orar 18.00 – 20.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii – Postul de Poliție Comunală Frata au derulat activități de educație rutieră și de prevenire a victimizării minorilor în cadrul Parohiei Ortodoxe Berchieșu, din comuna Frata, unde au participat un număr de aproximativ 30 de elevi.

Polițiștii le-au prezentat principalele reguli de circulație, punând accent pe importanța abordării unui comportament corect în calitate de pietoni, pentru a putea preveni orice eveniment nedorit.

Totodată, au discutat despre efectele abandonului școlar și despre fenomenul delicvenței juvenile și măsurile care trebuie luate pentru a preveni astfel de situații.

Având în vedere că mediul online este tot mai frecvent utilizat de către copii, s-a pus accent și pe această temă, fiind informați despre principalele riscuri și vulnerabilități pe care le-ar putea întâmpina în spațiul virtual, precum și despre măsurile pe care ar trebui să le adopte, astfel încât să evite situațiile periculoase.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: