nello construct

Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului de la Mihai Viteazu!

Duminică a izbucnit un incendiu de proporții în comuna Mihai Viteazu pe strada Delniței la un depozit de paleți.

Pompierii turdeni au intervenit cu mai multe autospeciale, încercând să limiteze proporțiile dezastrului, însă nu au reușit.

Au fost trimiși inclusiv pompierii din Băișoara și din Câmpia Turzii, pentru a ajuta la stingerea acestui incendiu.  Incendiul a mistuit în întregime o secție de paleți, nu s-au semnalat victime dar pagubele sunt considerabile.

Niciun om nu a fost rănit. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj a fost prezent, preventiv, la locul producerii incendiului, însă nu a fost necesară intervenția sa.

Activitatea pompierilor a fost îngreunată din cauza lipsei hidranților din zonă.

Focul a fost stins după mai bine de 9 ore. O comisie de anchetă din partea ISU Cluj se va deplasa astăzi la Mihai Viteazu pentru evaluarea pagubelor și pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului devastator.

„În incendiu au ars 50.000 de paleți din lemn, o mașină de demontat paleți, compresor circular, 7 mese de lucru, 10 mc. scândură, diverse scule și s-au degradat trei clădiri” transmite maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj.

TurdaNews a contactat și reprezentanții IPJ Cluj care ne-au declarat că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru distrugere.

„S-a deschis un doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă in rem” informează și Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: