marian morar
m install
nello construct

PMP-iștii turdeni, cu ”România frumoasă” la Sticla și Turdeana! (FOTO/VIDEO)

zamblau eugen

Mai mulți membri ai Partidului Mișcarea Populară (PMP) Turda au fost prezenți azi într-o vizită electorală la două din societățile etalon ale municipiului, în urmă cu mai mulți ani, pentru a transmite încredere și speranță celor care gestionează aceste întreprinderi, în încercarea de a-i convinge că sloganul ”România frumoasă”, al candidatului Elena Udrea, poate transforma viitorul într-unul mai frumos, așa cum Salina s-a transformat, în mandatul ex-ministrului Elena Udrea, dintr-o simplă mină de sare într-unul din cele mai importante obiective turistice mondiale.

PMP-iștii au fost însoțiți de președintele PMP Turda, Adrian Nap, dar și de deputatul PMP Adrian Gurzău, care le-a spus celor de la Sticla că este la curent cu problemele lor și încearcă să contribuie din Parlament la găsirea unei soluții care să contribuie la perpetuarea unei tradiții în sticlărie de aproape 100 de ani.

”Am fost astăzi, alături de colegii de la PMP Turda, în vizită la fabrica Sticla Turda, unde am găsit un potențial extraordinar în relansarea acestei fabrici, care este parte a orașului Turda, a istoriei acestui oraș. Consider că pentru acești oameni, care au lucrat și lucrează aici, s-a făcut prea puțin de către autoritățile locale. Cred că ar trebui susținuți mult mai mult și ar trebui create facilități fiscale, pentru că intreprinderile românești sunt mult mai puțin ajutate decât multe alte companii. Vedem câte ajutoare au primit multe firme, care în momentul de față au făcut evaziune, iar cei care muncesc sunt dezavantajați. În condițiile în care s-ar face niște controale, am vedea cum o fabrică cu un istoric de circa 100 de ani este pe pragul de a fi închisă, iar din perspectiva potențialului major nu s-a făcut nimic. Este o adevărată crimă, pentru că nu ne-am dat silința de a susține aceste tradiții, care pot crea locuri de muncă în perspectivă.”, a declarat deputatul Adrian Gurzău, la ieșirea din fabrica de sticlă de la Turda.

Echipa PMP și-a continuat vizita la fabrica Turdeana, acolo unde mai mulți muncitori și-au declarat susținerea pentru candidatul Elena Udrea.

”Noi avem un mare avantaj, pentru că Elena Udrea nu este doar un candidat care vine să spună ce va face, ci este și un fost ministru care a făcut multe. Concret, la Turda s-a făcut investiția de la Salină, în mandatul său, dar și banii pentru reabilitarea termică a blocurilor, tot în mandatul său s-au dat. de atunci nici nu au mai venit bani la Turda, pentru reabilitarea blocurilor sau alte investiții. De asemenea, prin Compania Națională de Investiții, tot în mandatul Elenei Udrea, s-a luat decizia construirii unui bazin de înot didactic, lângă stadionul Municipal. Noi credem că România Frumoasă poate fi în orice localitate, însă pentru asta este nevoie ca oamenii să nu se mai lase păcăliți de tot felul de promisiuni sau vorbe frumoase și să aleagă cu mintea, cu rațiunea”, a precizat și liderul PMP Turda, Adrian Nap.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2