m install
nello construct

Percheziții la Cluj și Maramureș. Peste 1000 de plicuri ridicate de polițiști

floris

Trei mandate de percheziție au fost puse în aplicare de polițiștii din Cluj și Maramureș, într-un dosar de trafic de droguri.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite pentru trafic de droguri de mare risc.

La data de 13 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea acesteia.

Persoana a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce deținea în autoturism, în scopul comercializării, aproximativ 70 de grame de cristal 3-CMC, ascunsă în diverse spații din habitaclu.

Ulterior, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Satu Mare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 400 de grame de substanță cristalină, 56 de plicuri din material plastic transparent cu sistem de închidere tip zip-lock, care conțineau o substanță cristalină albă, 52 de plicuri din material plastic transparent cu sistem de închidere tip zip-lock, care prezentau urme de substanță cristalină albă, un cântar de mare precizie, un încărcător de armă, trei cartușe calibru 12 mm cu alice, o sabie, un laptop, un telefon mobil, o tabletă, 3 stickuri de memorie, 3 bucăți de baterie din tuburi de tragere categoria F2, 4.311 de emițătoare de sunete categoria P1, precum și 1.240 de euro și 1.549 de lei.

În cursul aceleiași zile, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție.” au transmis reprezentanții Poliției Române.

sursă foto: Poliția Română

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: