PD-L Câmpia Turzii creşte văzând cu ochii: încă 70 de membrii primiţi în partid!

nello construct

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a fost prezent ieri după-amiază la şedinţa Biroului Politic Local al PD-L Câmpia Turzii, unde le-a mulţumit membrilor de partid pentru rezultatele extraordinare de la alegerile locale. „Voturile din zona asta au fost decisive”, a spus Tişe. În ceea ce priveşte candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor, Cristian Haiduc, Tişe a comentat: „Sunt convins că avem cel mai bun candidat”.

 

Democrat-liberalii au spus că până acum proiectul politic şi-a atins scopul, cu ajutorul cetăţenilor, PD-L câştigând funcţia de primar, viceprimar, controlând Consiliul Local, având preşedinte de Consiliu Judeţean şi vicepreşedinte din zona Turda-Câmpia Turzii, la care se mai adaugă şi un consilier judeţean din Câmpia Turzii. „Pentru a duce totul la bun sfârşit, mai avem nevoie de un pas: un deputat din zona dvs”, le-a transmis turdeanul Radu Bica, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

 

Democrat-liberalii din Câmpia Turzii şi-au mărit componenţa cu încă 70 de noi membrii, dintre care 50 reprezintă tineri din oraş, în special fete. Remus Filip, preşedintele organizaţiei de tineret a PD-L, a declarat, cu zâmbetul pe buze, că este o strategie: „Aducem fetele, că după aceea băieţii vin ei singuri”.

 

Candidatul PD-L Câmpia Turzii pentru Camera Deputaţilor, Cristian Haiduc (foto), a făcut referire la partea socială a programului de guvernare a PD-L şi a explicat că cetăţenii din Câmpia Turzii merită să aibă un om din zonă în Parlament şi, mai mult decât atât, un om din partidul care va guverna ţara. În ceea ce priveşte programul de guvernare, Cristian Haiduc a precizat că salarul mediu va ajunge la 900 de euro, pensia medie va fi de 405 euro, salarul minim va fi 50% din cel mediu (adică 450 euro) şi că se vor introduce pensiile sociale minim garantate.

 

În ceea ce priveşte acuzaţiile consilierului judeţean PSD, Florinel Cuc, care a acuzat că PD-L-istul Radu Borza nu a dorit alocarea unor bani pentru echipa de fotbal Mechel Câmpia Turzii, Radu Borza a negat informaţia. Ba mai mult, primarul Ioan Vasinca a ţinut să precizeze că municipiul Câmpia Turzii a beneficiat de sume importante de la Consiliul Judeţean, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum (când Florinel Cuc era consilier judeţean, în mandatul 2004-2008). Vasinca a spus că recent au fost alocaţi 200.000 lei pentru infrastructura municipiului, respectiv pentru lucrări lasubtraversarea care a ridicat atât de multe probleme pentru traficul auto prin municipiu. „Până acum am primit zero!”, a ţinut să precizeze Vasinca.

 

Un alt proiect interesant al democrat-liberalilor este înfiinţarea unui „Sfat al Bătrânilor”.  „Ne sunt foarte utili şi ne ajută foarte mult, informaţional. Ei ştiu tot ce se întâmplă în oraş şi ne comunică imediat problemele”, a declarat viceprimarul Neluţu Moldovan.

 

Pentru cei care vor să vizioneze galeria foto de la acest eveniment, o pot face dând click AICI.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: