marian morar
m install
nello construct

Paul Olaru (PNL) și-a lansat candidatura pentru funcția de primar, la Mihai Viteazu! Șanse mari să fie noul primar! (VIDEO)

zamblau eugen

Paul Olaru și-a lansat ieri candidatura pentru funcția de primar al comunei Mihai Viteazu, în prezența unui public impresionant de numeros, dar și al unor reprezentanți PNL care au ținut să fie prezenți pentru a-și manifesta susținerea pentru candidatul PNL, care este creditat cu șanse foarte mari de a deveni noul primar.

Paul Olaru le-a mulțumit, emoționat, celor prezenți și și-a prezentat inclusiv lista de consilieri locali cu care speră să câștige alegerile locale din luna iunie.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, le-a spus celor prezenți că PNL-ul este partidul care a câștigat și va câștiga în majoritatea localităților din județ, iar oamenii comunei trebuie să țină cont de asta, pentru că un primar PNL la Mihai Viteazu va beneficia de sprijinul său. Promisiune făcută și de Secretarul General al Guvernului, liberalul clujean Mircea Abrudean, care a spus că localitățile administrate de primari PNL au performat în mod vizibil.

Paul Olaru este în prezent viceprimar al comunei. La alegerile locale din 2020 a candidat din partea PMP și a furnizat o surpriză imensă, fiind pe locul 2, atât pe votul politic pentru Consiliul Local, cât și pentru funcția de primar. De atunci, Paul Olaru a fost mult mai vizibil, iar recenta intrare în PNL nu este exclus să-i aducă tocmai ceea ce-i lipsea pentru a avea șanse în fața actualului primar de la UDMR, Ioan Zeng.

Vezi mai jos un video-reportaj de la lansarea candidaturii sale:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2