nello construct

Părerea unui clujean: Turda e orașul gropilor! De 30 de ani nu s-a făcut un drum ca lumea! (VIDEO)

Până la finalizarea drumului de legătură al Clujului la autostrada A3, șoferii sunt nevoiți să treacă prin Turda, iar din cauza lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor, se circulă bară la bară.

De curând, lucrările pentru drumul de legătură al Clujului la A3 au început în forță, constructorul intrând deja cu utilajele în teren. Mai mult, Ministerul Transporturilor, condus de Sorin Grindeanu, a emis în luna August autorizația de construirea pentru drumul expres de la Tureni, un drum ce va asigura legătura dintre DN1 și Autostrada Transilvania.

Cu toate acestea, până la finalizarea acestor lucrări, șoferii sunt nevoiți să tranziteze Turda, unde traficul a ajuns să fie coșmarul participanților la trafic din cauza lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor.

Un clujean a trimis redacției monitoruldecluj.ro o filmare de pe strada General Dragalina din Turda, unde se circulă bară la bară, mai ales în orele de vârf.

„Turda e orașul gropilor, acum l-au și săpat, pe toate străzile. De 30 de ani nu s-a făcut un drum ca lumea”, spune clujeanul.

Clujeanul este o persoană care circulă mult prin țară și spune că așa drumuri proaste ca la Turda nu a văzut în niciun oraș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: