Nu mai sunt medicamente compensate şi gratuite

nello construct

Iată că luna august nu face excepţie, de la epuizarea fondurile destinate medicamentelor gratuite şi compensate. Unităţile farmaceutice de pe raza judeţului Cluj au “păpat” repede fondurile, inclusiv suplimentarea alocată. Pentru întreg judeţul au fost repartizaţi 7 milioane de lei noi, sumă suplimentată cu 1.100 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CAS CLUJ, Crina Grozav, ieri doar câteva farmacii mai aveau fonduri pentru medicamente, acestea fiind în număr de două la Turda, două din Câmpia Turzii şi doar câte o farmacie din Huedin, Gherla şi Dej. Contactaţi telefonic în această dimineaţă de către Radio Transilvania, reprezentanţii CAS Cluj au declarat că între timp, numărul farmaciilor cu fonduri disponibile s-au mai împuţinat. La Turda singura unitate farmaceutică ce mai eliberează medicamente în acest regim este “ORIENT” situată pe strada Calea Victoriei la numărul 3, iar la Câmpia Turzii, Farmacia “Flores” nu a epuizat nici un leu din fondurile destinate medicamentelor gratuite şi compensate pe motivul că este închisă, personalul efectuând concediul de odihnă, dar de săptămâna viitoare şi aceasta va fi deschisă, fiind singura din zona noastră care mai are fonduri pentru persoanele care au dreptul la gratuităţi sau compensaţii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: