m install
nello construct

Noi tarife la salubritate, în Câmpia Turzii

floris

De la 1 septembrie se vor majora tarifele de salubritate pentru cetăţenii din municipiul Câmpia Turzii. Directorul noii societăţi care se ocupă de salubritatea din municipiu, SCLIAS, Mihai Roşca, a motivat că de la ultima majorare a tarifelor de salubritate, care a avut loc în anul 2006, costurile pentru efectuarea serviciului au crescut, motiv pentru care se impune creşterea tarifelor societăţii, pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii.

Conform deciziei consilierilor locali, majorarea variază de la o prestare de serviciu la alta. Pentru exemplificare, menţionăm prestarea de serviciu care vizează direct populaţia: încărcat, transportat, depozitat gunoi menajer – creştere de la 4,23 lei la 5,10 lei/pers/lună (fără TVA).

Pe de altă parte, consilierii au aprobat şi contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a unicipiului Câmpia Turzii către SC SLCIAS SA şi cumpărarea unor foste utilaje ale RAGCL Câmpia Turzii (fostul prestator de servicii de salubritate), care au fost puse sub sechestru de către Administraţia Financiară, care să fie cedate SLCIAS pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii. Este vorba de un autocontainer (12.800 lei), o autospecială rotativă (16.00 lei), o autospecială (12.00 lei), un tractor U650 (15.800 lei), o remorcă RM2 (3.900 lei), un încărcător frontal D204 (21.300 lei) şi un autoturism Dacia Logan (20.500 lei).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: