m install
nello construct

N-au băgat-o în „aţe”!

floris

FC Arieşul a remizat astăzi pe teren propriu, 0-0, în partida cu FCM Târgovişte, echipă care până în acest moment nu a adus nici un punct din deplasare! Turdenii au început avântat şi în primul minut au trimis mingea în bară, prin Lupaşcu. Apoi Miclşea l-a imitat, în minutul 28 şi golul părea doar o chestiune de timp. Mai ales că oaspeţii au trimis primul şut pe poartă, şi unul din puţinele, abia în minutul 37! Însă, n-a fost să fie.

 Repriza a doua s-a jucat cam în acelaşi stil: presiune a turdenilor, ocazii la poarta lui Lunescu, dar mingea a refuzat să intre între buturi.

La finalul jocului, antrenorul gazdelor, Alexandru Pelici, spunea că nu are ce să reproşeze elevilor săi, pentru că aceştia au jucat bine, au avut şapte ocazii clare de gol, dar că n-au avut noroc. În ultimele minute, Pelici l-a scos din teren pe Lupaşcu şi l-a introdus pe Perde, cu scopul de a-l arunca în atac pe Timar, în speranţa că acesta va reuşi să deschidă scorul, cu  lovitură de cap, aşa cum făcea pe vremuri la Câmpia Turzii. „Probabil, va trebui să mergem pe la biserică. Vorbesc serios!”, a concluzionat Pelici.

Alexandru Pelici a folosit echipa: Pascal –  Timar, Miclea, Panaitescu – Bilia, Iurişniţi (’76 Gabi Luca), Nădăban, Dianu (’78 D.Rusu) – Pârvu, Hardău – Lupaşcu (’85 Perde).

Pentru a vizualiza albumul foto de la acest meci, daţi click AICI. Rezumatul video va fi disponibil în cursul zilei de mîine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: