maraton 1

Municipalitatea îndeamnă turdenii să participe la maratonul vaccinării

În acest weekend aveți posibilitatea de a fi vaccinați fără programare, doar cu buletinul, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.

Organizatorii Maratonului Vaccinării pun la dispoziție atât prima doză, cât și rapelul, cu vaccin Pfizer – BioNTech, procesul fiind desfășurat pe 20 de fluxuri distincte de vaccinare, informează Primăria Turda.

Reamintim că, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Instituția Prefectului Cluj și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizează, în perioada 14-17 mai, Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj! Timp de trei zile, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer-BioNTech, în cadrul centrului de vaccinare care va fi amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.

Pe lângă instituțiile administrative locale și județene, parteneri în această inițiativă vor mai fi și spitalele universitare din Cluj-Napoca, Colegiul Medicilor Cluj și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Cluj.

La inițiativa universităților de medicină și farmacie, acest eveniment se va desfășura și la București, Iași, Târgu-Mureș și Craiova.

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.