m install
nello construct

Multe mutări pe piața transferurilor în Divizia A1, la volei masculin!

floris

La cateva zile distanta de disputarea primului meci oficial din 2019, in voleiul masculin de pe prima scena a Romaniei, formatiile aflate pe locurile ce duc in play-off la sfarsitul sezonului regular, respectiv Dinamo Bucuresti, Arcada Galati si CSM Bucuresti, au devenit cele mai active pe piata transferurilor.

 

Formatia care a rezolvat cele mai multe inregimentari in acest an este Dinamo Bucuresti, care a reusit sa il „reactiveze” pe veteranul Bogdan Muresan, iar pe langa acesta a mai efectuat alte trei transferuri, legitimand pentru ultima parte pe Filip Despotovskiv – coordonator, Arvydas Miseikis (Lituania) – universal si Bozidar Cuk (Muntenegru) – secund.

O alta formatie foarte activa pe piata transferurilor a fost Arcada Galati, care i-a legitimat in aceasta saptamana pe Ivan Borovnjak (Serbia) – extrema si Ivan Mihalj (Croatia) – centru. La nivelul conducerii tehnice, la sfarsitul turului galatenii au inlocuit si antrenorul, la carma echipei venind acum ultimul tehnician ce a cucerit titlul in sezonul trecut, Sergiu Stancu.

In fine, cei de la CSM Bucuresti au reusit sa il aduca pe Nemanja Cubrilo (Serbia) – centru, jucator ce in prima parte a campionatului a jucat pentru Arcada Galati, dar au pierdut un alt jucator important, pe Ivan Bojic (Serbia), care a plecat in Portugalia, acolo unde va juca pentru Sporting Lisabona.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: