Moartea bântuie prin Tritenii de Jos

nello construct

Ieri după-masă în jurul orei 17, poliţia Turda a fost sesizată despre decesul unei persoane din localitatea Tritenii de Jos. Decesul nu a survenit pe cale naturală ci a fost vorba despre un suicid. Victima, L.Virgil de 48 de ani din localitatea menţionată a ales să-şi pună capăt vieţii, spânzurându-se de o conductă de gaz din bucătăria locuinţei.

Poliţia a fost avertizată de către mama victimei care a declarat că acesta nu avea probleme psihice sau cu alcoolul. Bărbatul era divorţat şi a lăsat în urmă un bilet prin care se adresează părinţilor explicându-le gestul. Comandantul poliţiei Turda, comisarul Marcel Bogdan a declarat că în cauză nu există suspiciuni în privinţa morţii, cadavrul fiind transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: