NJF WEB home learning

Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziția elevilor și părinților linii telefonice de consiliere socio-emoțională

La o săptămână după ce toate unitățile de învățământ din țară au trecut complet la sistem online, Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziție linii telefonice de consiliere socio-emoțională gestionate de specialiști din cadrul Centrelor Județene de Resurse și Asistență Educațională/Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE/CMBRAE).

Atât elevii cât și părinții trec în prezent printr-o perioadă dificilă în care trebuie să se adapteze la noile condiții în care se țin orele. Specialiștii CJRAE/CMBRAE vor oferi zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00, consiliere psihologică pentru aceștia. În județul Cluj, numărul de telefon este: 0799981375, sau adresa de mail: consiliere@cjraecluj.ro.

Părinții și elevii vor fi ajutați pentru a gestiona mai ușor o perioadă în care este nevoie de îndrumare, sprijin emoțional și consiliere.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.