Știrea Cititorului: Locuitorii străzii Panait Cerna revoltați pentru neanunțarea măsurilor în urma lucrărilor de reabilitare a sistemului de apă potabilă!

D6A87DD4-AF9B-46D8-B714-ECAFCBF29949

În cursul zilei de astăzi, un locuitor al străzii Panait Cerna Turda, și-a exprimat nemulțumirea pentru neanuțarea măsurilor în urma lucrărilor de reabilitare al sistemului de apă potabilă. Mai exact, acesta este nemulțumit pentru faptul că nimeni nu anunță întreruperea furnizării apei potabile și de asemenea, restricționarea accesului pe un anumit sector de drum.

„De când au început lucrările care oricum ne distrug strada deja distrusă, nu ne anunță nimeni că ni se ia apa sau că va fi blocată o porțiune de drum. Astăzi m-am trezit că nu aveam cum să plec cu mașina pentru că ei lucrau chiar în perimetrul în care locuiesc și au oprit circulația. Opresc apa când au ei chef, închid accesul când au ei chef și își mai și lasă mașinile de lucru unde vor ei. Asta e bătaie de joc.” 

Despre ce lucrări este vorba? – Lucrările POIM

Cei de la Compania de Apă Arieș au explicat că:

 „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″, este un proiect cu finanțare europeană, în valoare de peste 130 de milioane de euro, ce va permite realizarea unor investiții majore în infrastructura de apă și canal (infrastructura care în unele zone nu a fost modernizată de 50 de ani sau este total inexistentă) destinat modernizarii și extinderii infrastructurii în vederea îndeplinirii cerințelor europene, astfel încât toți locuitorii din arealul deservit, care nu beneficiază nici astăzi de aceste utilități esențiale, să beneficieze de apă potabilă și canalizare și să poată avea condiții civilizate de viață. ”

Străzile din cadrul proiectului, pe care se execută în prezent lucrări:

  • Lucrări de reabilitare rețea de apă potabilă pe străzile: Calea Victoriei, Zorilor, Călarași, Panait Cerna, Agriculturii, Zambilelor;
  • Lucrări de extindere rețea de canalizare pe strada Clujului, Alunișului;
  • Lucrări de reabilitare rețea canalizare, pe străzile: Calea Victoriei (relining), Tineretului, Hațegului, Lotus (relining), Zambilelor, Parc Logistic Industrial (relining), Florilor (relining), Amurgului, Obeliscului, Piața Romană, Detunata.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim! 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top