marian morar
m install
nello construct

Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, locul 1 la concursul județean ”Sanitarii pricepuți”!

zamblau eugen

Elevii de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” din Turda au reușit o performanță extraordinară, ocupând locul I la concursul județean ”Sanitarii pricepuți”, în cadrul căruia elevii de la cele mai redutabile licee din județ și-au etalat cunoștințele de prim ajutor.

 

Performanța liceenilor de la ”Liviu Rebreanu” reprezintă o premieră pentru municipiul Turda, în condițiile în care a fost o concurență acerbă, fiind prezente licee de prestigiu din județ, inclusiv municipiul Cluj Napoca, printre acestea numărându-se Liceul Avram Iancu Cluj Napoca, Liceul Pedagocic Cluj napoca, Liceul Ady Șincai Cluj Napoca, Colegiul Național Mihai Viteazul Turda sau Liceul Ana Ipătescu Gherla.

Un merit deosebit în pregătirea elevilor a avut prof. Delia Petean (Biologie), în timp ce coordonarea echipei a fost asigurată de direcțiunea liceului, prin d-na director Angela Candrea.

Elevii echipei sunt Cerei Ersilia, Cucea Răzvan, Vălean Marius, Szolosi Cristina şi Surdu Denisa, din clasa a IX-a, profil Stiinţele Naturii.

Pe podium s-au mai clasat Liceul ”Ana Ipătescu” Gherla, care a ocupat locul 2 și Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, care a ocupat locul 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2