nello construct

La Câmpia Turzii a fost stabilit locul special pentru afișaj electoral

Municipalitatea din Câmpia Turzii a publicat pe site-ul propriu, informaţii privind locaţia afişajului electoral pentru alegerile europarlamentare.

Conform documentului, la nivelul municipiului Câmpia Turzii, pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, locul special pentru afișajul electoral a fost stabilit pe platforma din Parcul „Ionel Floașiu” – zona Palatului Cultural.

Potrivit legislaţiei, afişajul electoral este permis in alte locuri decat cel stabilit iniţial numai cu acordul  proprietarilor, administratorilor  sau, dupa caz, al deţinătorilor şi numai cu luarea măsurilor impuse de legislaţia în vigoare pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor. 

Utilizarea locurilor speciale pentru afişajul electoral este permisă numai pentru partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, candidaţi independenţi, care participă la alegeri etc.

Pe panoul electoral se poate aplica un singur afiș, sunt interzise afișele electorale care combină culorile sau alte semne grafice într-o succesiune care reproduce drapelul României sau a altui stat.

Campania electorală se încheie pe 24 mai, ora 7 dimineața, iar Primăria Municipiului Campia Turzii va asigura paza şi integritatea locului special pentru afişaj electoral, pe întreaga perioadă a campaniei electorale. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: