m install
petlinii
nello construct

Judecătoria Turda: În anul 2021 au fost peste 50 de dosare de ”alcool la volan” și peste 70 cu șoferi fără permis!

floris

În anul 2021, nu mai puțin de 53 de dosare au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Turda, pentru ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Situația este îngrijorătoare, dar nu există semne că fenomenul ar putea înregistra o scădere a incidenței. În primele două zile ale acestui an au fost înregistrate alte 2 dosare penale din aceste motive.

Un caz din acest an este cel al tânărului de 26 de ani, din Câmpia Turzii, care a condus băut și drogat la volan și a intrat în parapetul de la marginea drumului, pe strada Grădinilor, pe fondul unor certuri cu o tânără pe care a vrut s-o oblige să stea cu el.

Citește și:

Tânărul din Câmpia Turzii, băut și drogat, care s-a lovit de un parapet cu mașina, a fost arestat preventiv!

O altă categorie o reprezintă cei care au fost depistați fără permis la volanul unui autovehicul. În anul 2021, la Judecătoria Turda s-au înregistrat 76 de dosare penale din această cauză. Iar în primele 2 zile ale acestui an, s-a mai adăugat încă un dosar care a ajuns la instanța turdeană.

Din nefericire, există multe situații în care accidentele se produc din cauza unor persoane care nu dețin permis de conducere sau sunt sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

Cel mai recent caz a fost al unui bărbat de 45 de ani, care s-a urcat la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere și a intrat cu mașina într-un cap de pod, în zona cartierului Băi din Turda.

Citește și:

Accident la Turda, în cartierul Băi: S-a urcat fără permis la volan și a intrat într-un cap de pod!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: