nello construct

Judecătoria Turda: Acuzat de act sexual repetat cu două minore de 14 ani, a scăpat cu 2 ani de închisoare cu… suspendare!

Un tânăr de 19 ani, din satul Comșești comuna Tureni, a scăpat de închisoare după ce a fost trimis în instanță, fiind acuzat de act sexual cu un minor, respectiv de faptul că a întreținut mai multe acte sexuale consimțite cu două minore de 14 ani.

E un fel de program judecătoresc ”Prima minoră”, prin care actul sexual cu o minoră de 14 ani beneficiază de clemență din partea instanței, dacă e ”prima dată”. ”Promoția” este valabilă și pentru ”minore la pachet”, cum este în acest caz.

Conform probelor de la dosar, tânărul e acuzat că a întreținut mai multe acte sexuale consimțite (4 la număr) cu două minire de 14 ani, pe care le-a dus la el acasă. Într-o situație de acest gen, care s-a produs în luna noiembrie 2022, minora a rămas însărcinată!

Din probele existente la dosar, rezultă că tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu cele două minore de 14 ani, în vara-toamna anului 2022, în luna noiembrie 2022, în seara zilei de 30 decembrie 2022 și de Revelion – 31 decembrie 2022/1 ianuarie 2023.

”În temeiul art. 396, alin. 2 şi 10 cod procedură penală condamnă pe inculpatul J A A , , la pedeapsa de: – 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 1 şi alin.4 lit.e Cod penal, cu aplicarea art.35 al.1 cod penal. În temeiul art. 67 alin. 2 din Codul penal, raportat la art. 66, alin. 1, lit. a şi b din Codul penal, interzice inculpatului ca pedeapsă complementară dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 2 ani. În temeiul art. 65 alin. 1 din Codul penal, raportat la art. 66, alin. 1, lit. a şi b din Codul penal, interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat. În baza art.91 cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 Cod penal.”,. a fost decizia instanței turdene.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: