marian morar
m install
nello construct

Jos pălăria: Tinerii de la AMoS Turda au dat o mână de ajutor la organizarea inaugurării Turda Arena! Lecție de patriotism local adevărat!

zamblau eugen

Știam că tinerii de la AMoS Turda sunt extraordinari, pentru că i-am văzut ce proiecte fac, ce gânduri au, ce activitate desfășoară… Dar mi-a fost greu să-mi imaginez că, la vârsta lor, pot avea înțelepciunea pe care n-o au alții, mai vârstnici.

Înaintea marelui eveniment de inaugurare al Turda Arena, ei s-au implicat direct, fără ezitare, prin voluntariat, pentru a ajuta la buna desfășurare a lucrurilor. Asta în timp ce alții mai maturi, dar politicieni, au votat ”împotriva” organizării acestui eveniment pentru turdeni (deși am văzut cu toții ce benefic a fost comunității noastre), însă nu au ezitat să se prezinte cu ”gecile de campanie” pe acolo, încercând să-i păcălească pe unii mai naivi…

Dacă ar fi iubit Turda și turdenii, erau cot la cot cu tinerii de la AMoS, să dea o mână de ajutor, nu să bage bețe-n roate!

”Primăria Turda a reușit să ridice cu Turda Arena orașul nostru la un cu totul alt nivel. La o asemenea reușită, nu se putea pune problema să nu fim alături de ei la evenimentul de a celebra reușita împreună cu comunitatea turdeană! 

Transmitem multe mulțumiri Colegiului Tehnic Turda, Colegiului Național “Mihai Viteazu” și Liceul Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii, instituții ai căror elevi au fost trup și suflet acest weekend pentru a ajuta cu buna derulare a evenimentului.

Vă mulțumim și vouă dragi voluntari că vă implicați în promovarea și dezvoltarea comunității noastre. Tot ce se face, până la urmă, se face cu, pentru și împreună cu tinerii, care vor moșteni reușitele acestei comunități, împreună cu datoria de a le crește și dezvolta.”, au transmis tinerii de la AMoS Turda.

Când te uiți la ei, când îi vezi atât de implicați, chiar renaște speranța că Turda poate avea un viitor. La un alt nivel! Felicitări pentru atitudine, tineri ai Turzii! Ați dat o lecție de patriotism local unora care se dau patrioți doar pe afișele electorale sau altora care se dedică 100% pentru turdeni doar cu vorba.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2