marian morar
adrian nap
m install
nello construct

IPJ Cluj răspunde în cazul copilului mușcat de un câine pe Aleea Plopilor din Turda!

zamblau eugen

La data de 14 Martie 2022, un cititor TurdaNews ne-a semnalat faptul că un copil a fost mușcat de un câine pe Aleea Plopilor din Turda.

Potrivit celor declarate de cititorul nostru, în momentul în care minorul a fost atacat, cei prezenți la fața locului au sărit în ajutorul celui mic, un biciclist fiind nevoie să lovească animalul pentru a salva copilul.

Ulterior, martorii au sunat la ambulanță și la poliție, copilul fiind transportat la spital, însă cititorul nostru a spus că poliția nu și-a făcut apariția nici la câteva ore de la incident.

Citește tot aici: Știrea Cititorului: Un copil a fost mușcat de un câine pe Aleea Plopilor! Până acum poliția nu a venit!

Ce are de spus IPJ în acest caz?

Ieri, atât jurnalistul local, Ovidiu Bucur, cât și echipa TurdaNews a solicitat Inspectoratului Județean de Poliție Cluj anumite informații in acest caz, însă aceștia spuneau că nu exista vreo sesizare în acest sens, deși cititorul nostru susține că s-a sunat și la poliție.

Acum, la o zi distanta de la incident, IPJ Cluj a venit cu mai multe informații.

„La data de 14 martie a.c., în jurul orei 20.55, Poliția municipiului Turda a fost sesizată de către un bărbat, prin apel 112, despre faptul că pe strada Plopilor din municipiu, un minor ar fi fost mușcat de un câine.

În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj de polițiști, constatând că cele sesizate se confirmă, respectiv incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 16.00, atunci când minorul în vârstă de 6 ani, însoțit de unul dintre părinți, ar fi intenționat să hrănească patrupedul.

În cadrul activității animalul ar fi devenit agresiv și l-ar fi mușcat de piciorul drept.

După câteva minute, la fața locului a fost trimis un echipaj medical, însă minorul a fost transportat la spital de către părinți.

Reprezentantul legal al minorului a declarat la fața locului că nu dorește să formuleze plângere penală, astfel că, în cauză au fost demarate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenirea atacului canin, faptă prevăzută de O.U.G. 55/2002.

Cu privire la momentul sesizării incidentului către Poliție, precizăm faptul că apelul a fost primit în jurul orei 20.55, activitățile polițiștilor fiind derulate de la acea oră cu celeritate.” – IPJ Cluj 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2