nello construct

IPJ Cluj: Acțiune de informare și prevenire anti-drog într-un liceu din Cluj Napoca

Ieri, 15 noiembrie a.c., în intervalul orar 13:00 – 15:00, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminaliţăii, au organizat o activitate de informare și prevenire cu 19 tineri din cadrul unui liceu din municipiul Cluj-Napoca.

Discuțiile au urmărit conștientizarea elevilor cu privire la principalele cauze care stau la baza consumului de droguri, consecințele lor și necesitatea formării unor mecanisme proprii în luarea unor decizii cu impact pozitiv pentru dezvoltarea personală, în perioada adolescenței.

Întâlnirea a avut loc la o clinică de medicină psihosomatică, fiind a 4 activitate de acest fel organizată, locația reprezentând un context potrivit pentru ca tinerii să primească informații despre consecinţele consumului de substanţe stupefiante de la specialiști din domeniu, dar și să asculte experiențele unor persoane care în trecut au consumat substanțe interzise.

Activitățile derulate fac parte din proiectului de prevenire a consumului de droguri “ Eu aleg ”, desfășurată de polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminaliţii, alături de cei ai Agenției Naționale Antidrog, reprezentanții Consiliului Județean Cluj, ISJ Cluj, Federației Tinerilor din Cluj, Baroului Cluj, Cluburilor Lions Cluj și Add PR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: