m install
nello construct

Incendiu la Iulius Mall în Cluj-Napoca! Clienții au fost evacuați! (VIDEO)

floris

Pompierii clujeni intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu de amploare care a survenit în curtea interioară a unui supermarket din Cluj-Napoca, situat pe strada Alexandru Vaida Voievod. Din primele informații, s-au aprins paleții de la Auchan (Iulius Mall).

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stins incendii pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale depozitate în curtea interioară (unde se preia marfa) a unui complex comercial de pe strada Alexandru Vaida Voievod. Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical.”, a precizat ISU Cluj.

Din cauza amplorii incendiului, pompierii au fost nevoiți să suplimenteze intervenția cu încă o autospecială.

”Clienții din cadrul spațiului comercial unde funcționează un supermarket au fost evacuați ca măsură de siguranță. Forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.”, a mai precizat ulterior ISU Cluj.

Pompierii au reușit să localizeze flăcările și astfel să împiedice extinderea focului.

”Flăcările au fost localizate, nu mai există pericol de extindere se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse.”, a mai informat ISU Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: